Vi er Emporio Technologies

Emporio Technologies er en softwarevirksomhed, der er specialiseret i digitalisering af indkøbsprocessen med vores egenudviklede indkøbssystem EMPORIO®, som er udviklet, testet og optimeret igennem de sidste 20 år. Vi anvender nyeste metoder og teknologier i vores systemudvikling, testprocedurer, implementeringer, drift og support for at sikre højeste kvalitet og kundetilfredshed i alle vores leverancer.

Emporio Technologies’ rødder går helt tilbage til 1998, hvor virksomheden oprindeligt var med til at skabe en robust e-handelsplatform til det danske marked. Den gang leverede vi flere hundrede webshops gennem årene, og dette webshop-DNA har vi videreført ind i EMPORIO® for at gøre indkøbssystemet til markedets mest brugervenlige: “Som at handle på en almindelig webshop” – det kan alle finde ud af.

Vi er kendt for at levere intelligente digitale forretningsløsninger som binder kundernes eksisterende systemer sammen og som udfordrer og videreudvikler de eksisterende forretningsprocesser. Vi integrerer således problemfrit EMPORIO® med kundens økonomisystem uanset hvilket system det er, så kunden får fuld udnyttelse af investeringen og kan høste alle fordelene.

Sammen med vores systemleverancer yder vi også professionel forretningsrådgivning om indkøbstransformation og digitalisering af indkøbsprocessen til eksisterende og potentielle nye kunder, hvilket du kan læse mere om her.

Emporio Technologies forestår endvidere drift, videreudvikling og support af en lang række andre tidligere udviklede softwaresystemer, herunder e-handelsplatforme, kursusportaler, og specialløsninger.

Virksomheden holder til i moderne kontorfaciliteter på Herstedvang i Albertslund.

Mød ledelsen

Det handler om at gå forrest.

Emporio Technologies er en veldrevet og profitabel virksomhed, der følger en organisk vækststrategi med positiv EBITDA på det danske og nordiske marked for indkøbssystemer.

I de seneste år har Emporio Technologies styrket ejerkredsen og bestyrelsen betydeligt, og i april 2021 har virksomheden ansat en ny CEO med henblik på at udnytte det store potentiale i selskabet og markedet.

Bestyrelsesformand

Peter Hartmann Berg

Peter har haft en mangeårig karriere fra internationale konsulent- og IT-virksomheder, og har senest, igennem 12 år, bestredet posten som CEO i Danmarks største Arkitektvirksomhed, Arkitema Architects. Peter arbejder nu som fuldtids professionelt bestyrelsesmedlem i en række forskellige bestyrelser.

CEO

Jes Anker Batting

Jes har gennem 20 år arbejdet med strategisk ledelse og forretningsudvikling, og har stor erfaring med at få komplekse og ofte IT-understøttede forretningsprojekter succesfuldt i mål. Jes har haft en mangeårig karriere indenfor indkøbsrådgivning i ledende stillinger, bl.a. som partner, i flere internationale konsulenthuse, herunder Implement Consulting Group, PA Consulting og Deloitte. Inden han kom til Emporio Technologies var han chief strategy officer i en større dansk virksomhed med ansvar for at drive virksomhedens turnaround i tæt samarbejde med CEO. Jes er uddannet ingeniør og har en MBA fra University of Bath School of Management i England.

Samarbejdspartnere

Emporio Technologies har et tæt samarbejde med et antal udvalgte samarbejdspartnere. Formålet er, at kunne hjælpe fælles kunder, eller potentielle fælles kunder, bedst muligt.

Konsulent firmaer

Vi arbejder sammen med udvalgte konsulentfirmaer, der hjælper kunder med at optimere operations, supply chains, og indkøb generelt. Konsulentfirmaerne hjælper typisk kunden med strategiske og operationelle analyser og udvikling af optimale strategier.

De bringer os i spil, når vores løsning er et godt match til udfordringen. Omvendt kan vi anbefale en kunde assistance fra et relevant konsulentfirma, hvis der opstår behov ifm. en implementering af EMPORIO®.

Andre softwareløsninger

Vi arbejder sammen med leverandører af komplementerende softwareløsninger, som vi kan anbefale til kunden og omvendt.

  • EMPORIO TECHNOLOGIES

    I fællesskab hjælper vi vores kunder helt i mål